Dressing la comanda

Dressing la comanda, calitate impecabila!

Dressing la comanda

Dressing la comanda realizat din materiale de calitate. Dressing-ul personalizat contribuie la organizarea eficienta a articolelor vestimentare, aducand totodata o nota de rafinament si stil in casa dumneavoastra. Folosind materiale de calitate superioara si tehnologii avansate, echipa Fybra poate realiza un mobilier modern si eficient, prevazut cu numar personalizat de rafturi si suporturi pentru umerase. Se pot adauga elemente de stil industrial, minimalist si clasic, pentru a se integra perfect in design-ul casei. Astfel, mobilierul creat pe comanda, nu numai ca imbunatateste functionalitatea si spatiul din casa, ci aduce un plus de valoare estetica si eleganta in intreaga locuinta.
Fabrica de mobila Fybra este o companie cu 15 ani de experienta in productie si comercializare mobila de calitate superioara, care satisface cele mai exigente gusturi.

Inspira-te din proiectele noastre

Atu-uri:

Va oferim servicii complete de la proiectare, productie, transport, montaj si pana la service-ul post-vanzare.
– Design personalizat, in functie de spatiu si preferinte;
– Masuratori si prezentare proiect 3D;
– Acordam termene de executie reduse;
– Transportul si montajul sunt GRATUITE;

La fabrica de mobila Fybra folosim materiale PREMIUM: PAL lucios sau mat, MDF melaminat, MDF vopsit, MDF frezat, MDF furniruit sau MDF infoliat, de la branduri de renume precum EGGER, Kastamonu, KRONO, GIZIR, Yldiz. Accesoriile folosite sunt de cea mai buna calitate ,fiind achizitionate de la brandurile BLUM, HAFELE, GRASS.

Dressing la comanda
Mobila la comanda

Alege Fybra!
Alege expertii in mobilier!

Echipa noastra este formata din experti care au o vasta experienta si o pasiune pentru detalii. Ne implicam in fiecare proiect cu dedicatie si profesionalism, astfel incat sa poti fi sigur ca vei avea o experienta fara griji si un produs final de calitate superioara.

Sunati acum sau completati formularul de contact si un reprezentant va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp!

PLATA IN
6 RATE

fara dobanda

CARD DE CREDIT BRD