Mobila de bucatarie la comanda

Mobila de bucatarie la comanda, calitate impecabila!

Mobila de bucatarie la comanda

Bucataria este inima casei tale, locul unde pregatesti cele mai delicioase mese si petreci timp de calitate alaturi de cei dragi. De aceea, merita sa ai o bucatarie la comanda, personalizata pentru nevoile tale si stilul tau de viata.
La Fybra, pentru mobila de bucatarie la comanda, folosim cele bune materiale si acordam o atentie deosebita pentru detalii. De la dulapuri pentru depozitare si blatul de lucru, pana la rafturi si obiecte decorative, totul poate fi adaptat cerintelor si spatiului disponibil.

Alege Fybra! Alege expertii in mobilier

Suntem o echipa de experti cu pasiune pentru mobila si cu experienta vasta in productia de mobilier la comanda. Ne implicam in fiecare proiect cu dedicatie si profesionalism, astfel incat sa putem oferi cea mai buna solutie.

MATERIALE FOLOSITE

Folosim materiale PREMIUM: PAL lucios sau mat, MDF melaminat, MDF vopsit, MDF frezat, MDF furniruit sau MDF infoliat, de la branduri de renume precum EGGER, Kastamonu, KRONO, GIZIR, Yldiz. Accesoriile folosite sunt de cea mai buna calitate ,fiind achizitionate de la brandurile BLUM, HAFELE, GRASS.

Pentru echipa Fybra, seriozitatea si profesionalismul sunt principii de baza, iar satisfactia clientilor nostri este obiectivul nostru principal. Va oferim servicii complete de la proiectare, productie, transport, montaj si pana la service-ul post-vanzare.
– Design personalizat;
– Masuratori si prezentare proiect 3D;
– Acordam termene de executie reduse;
– Transportul si montajul sunt GRATUITE;
– Folosim materiale de calitate superioara.

PLATA IN
6 RATE

fara dobanda

CARD DE CREDIT BRD